Vers gemaakte tomatensoep
Van geroosterde tomaten met balletjes gehakt en een wolkje room
Van geroosterde tomaten met balletjes gehakt en een wolkje room
met tapende, kruidenboter en aioli
Gevuld met een tomaten-olijvenkaas en omwikkeld met een Parmaham en een rode pestosaus
(ongeveer 350 gram)
Naturel of met saus naar keuze (Stroganoff-, champignon-, pepersaus, blauwaderkaassaus en kruidenboter) .
Met gebakken ui, champignons en spekjes.
Italiaanse wijze met rucolasla, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, rode ui
Geserveerd met salade, satésaus en verse frites.
Geserveerd met verse frites en salade
(zoet of pittig!)
Naturel of met saus naar keuze (Stroganoff-, champignon-, of pepersaus).
Of Happy Dees wijze met ui, champignons, en spekjes
Stoverij van rundvlees met daarin een abdijbier en een witlofsalade geserveerd met aardappelkroketjes
Recente reacties